Zwembad trainers

Op deze pagina vind je een overzicht van de zwembad trainers. In deze lijst vind je buiten de trainers voor de brevetten ook trainers terug voor leden die momenteel niet wensen verder te gaan voor een volgend brevet.

De eerste groep is wat we noemen de 'toeristen'. Je hoort bij deze groep thuis indien je niet wenst verder te gaan voor een volgend brevet maar wel wenst je technieken te onderhouden of gewoon ter ontspanning of voor de sfeer of... In deze groep worden de oefeningen niet al te zwaar gemaakt. Deze groep is dus vooral gericht op mensen met een mindere fysiek of mensen die niet aan hun fysiek wensen te werken. De tweede groep is de conditie groep. Deze groep is eigenlijk net hetzelfde als de toeristen groep, alleen worden de oefeningen hier fysiek zwaarder gemaakt.

Onderaan vind je ook een lijst terug met backups voor de trainers. Zij zullen de trainers vervangen in geval deze afwezig is. Gelieve dus contact op te nemen in het zwembad met één van de backups indien jouw trainer afwezig blijkt te zijn.

Zwembad Hasselt Woensdag Zwembad Hasselt Zaterdag
1*D-trainers
2*D-trainers
3*D-trainers
AI-trainers
Conditie-1-trainers
Conditie-2-trainers
1ste backup
2de backup
3de backup