Terug naar Nieuwsbrieven

Take 15 Brasserie aan het zwembad

Beste leden,

Sinds de opening van het zwembad zijn er altijd problemen geweest met het cafetaria Bermudas aan het zwembad. Op woensdag is het altijd gesloten, op zaterdag worden we regelmatig om 21u buitengezet en is de bediening ook niet echt om over naar huis te schrijven.


Omdat een ontmoetingsplaats na het trainen waar het sociale, de ontvangst nieuwe leden, administratie enz. gebeurt een zeer belangrijk onderdeel van onze club is zijn we met die situatie al lang niet gelukkig.
Maar er is nu een oplossing. Sinds korte tijd is er een nieuwe Brasserie “Take 15” . Als je buitenkomt aan het zwembad zie je het voor je in het 2de appartementsgebouw.


We hebben contact gehad met de uitbater en hij is zeer enthousiast om ons te ontvangen en zal altijd open na onze trainingen om iets te kunnen drinken. Als club zullen we op termijn hier zeker voordeel uit kunnen halen. Verschillende andere clubs zijn ook al “verhuist”.

Natuurlijk kunnen we niemand verplichten maar willen hiervoor reclame maken zodat we als club weer een gezellige vaste stek hebben.
Belangrijk om te weten: De Duvel kost er 70 cent minder!!!

Het bestuur