Terug naar Nieuwsbrieven

Programma Zeelandweekend

 

Beste leden,

 

Aansluitend op de vorige Zeelandweekend nieuwsbrief (zie nogmaals hieronder) hebben we in bijlage de planning van het duiken en andere activiteiten.

Op zaterdag avond wordt er paëlla aangeboden door de club. We kijken hiervoor naar de leden die ingeschreven zijn en weten wel met hoeveel personen hij / zij aanwezig is. Indien je niet inschrijft als duiker en toch eens komt kijken laat het dan even weten aan Bert zodat hij ook voor jou een portie kan voorzien.

 

Hopelijk tot in Zierikzee, het wordt mooi weer dus is er geen excuus om niet te komen.

 

Het bestuur

zie mail hieronder

 

 

Beste duikvienden,

Bij deze de beloofde info voor het komende Zeelandweekend.

Het clubweekend start op vrijdag 27/08 tot zondag 29/08. De clubtent zal er staan van donderdag 26/08. Er zal een gevulde frigo staan. Je kan er aan democratische prijzen drank kopen. Koffie is gratis. De club zal enkel op zaterdagavond eten voorzien.

De duikplanning wordt op de kalender gezet en op de camping opgehangen.

Als de coronaregels op dat moment het toelaten zal er ook gedoopt worden.

Kom je enkel het weekend dan hoef je niet te reserveren op de camping, enkel bij aankomst naar de receptie gaan en vermelden dat je van Discovery bent. Betalen doet ieder voor zich.

Als je vroeger komt (verschillende leden zijn er al van het weekend ervoor) reserveeer je zelf per mail naar de camping maar vermeld ook dat je bij Discovery hoort.

Als je geen tent of caravan hebt en je wil komen logeren dan kan je naar een B&B of hotel in de buurt gaan. Op de camping zijn er geen accomodaties te huur.

Kom je voor één dag, laat het dan aan Johan Put of Balty weten om zeker te zijn dat er niets in de duikplanning gewijzigd is.

Capming Zierikzee

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

Hopelijk tot dan, we maken er zeker een gezellig weekend van.

Het bestuur

Bijlage: Programma Zeelandweekend 2021-.docx