Terug naar Nieuwsbrieven

Opstart trainingen zwembad

Beste Discovery duiker,

Om te beginnen, nog eens onze beste wensen voor dit nieuwe jaar.
2021 is pas gestart en we hebben al een klein beetje goed nieuws, vanaf volgende week kunnen we opnieuw 2 keer per week beschikken over het zwembad.

Sinds de laatste opstart hebben we er voor gekozen om met maximaal 12 duikers tegelijk te trainen, navraag leerde ons dat dit voor de deelnemers een goede keuze bleek naar veiligheid toe.

We hebben ook gemerkt dat er momenteel meer kandidaten zijn dan beschikbare plaatsen, daarom dat we een oplossing dienen te zoeken om iedereen de kans te geven om te trainen.
Daarom: als je kandidaat bent om te komen trainen vragen we om je favoriete dag door te geven voor de volgende periode, we dienen dan nog na te gaan of het mogelijk is om dit te verlenen of dat we zelf een kalender gaan moeten opstellen, dit in functie van het aantal kandidaten op woensdag of zaterdag.

Ook als je op dit ogenblik beslist om je niet kandidaat te zetten belet dit niet om op een tijdstip dat je veiliger lijkt toch nog in te stappen, wat als gevolg geeft dat we op een bepaald moment misschien opnieuw gaan reorganiseren, zeker als we op een bepaald ogenblik meer dan 20 gegadigden krijgen.

Het leek me ook een goed idee om een extra whatsapp groep te starten met de duikers die komen trainen , zodat ze dit platvorm kunnen gebruiken om eens een training te wisselen.

Dus: heb je interesse om vanaf volgende week te trainen, stuur me dan zo snel mogelijk door of je op woensdag of zaterdag wil komen trainen, liefst via mail naar johanput@skynet.be

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur