Terug naar Nieuwsbrieven

Heropstart zwembadtrainingen

Hallo,

We hebben ondertussen gelukkig nog enkele bijkomende geïnteresseerden gevonden om deel te nemen aan onze duiktrainingen.
Op woensdag 1 juli gaan we dus opnieuw van start, en dit van 20:00 to 21:00 ( opgelet dus : gewijzigde uren )
Omdat we, zoals reeds aangegeven, maar met een beperkt aantal duikers het zwembad in kunnen, willen we jullie vragen om in te schrijven op onze duikkalender. Schrijf dus best tijdig in om zeker te zijn dat er nog plaats is.

Praktisch.

We mogen ook onder geen beding de hoofdingang gebruiken, we mogen in geen geval contact hebben met de vrijzwemmers.
Daarom is volgende regel van kracht, we spreken af aan de nooduitgang aan de ingang van de parking, één instructeur gaat binnen de sleutels halen en doet de nooduitgang open zodat we allen samen naar binnen kunnen. ( diegenen die te laat zijn kunnen dus niet meer binnen, ook niet via de hoofdingang )
Wanneer we ons omgekleed hebben gaan we niet via de douches maar via de tussendeur naar ons bad.
Er kan na de training niet gedoucht worden omdat we ook via dezelfde weg terug naar onze kleedkamers moeten.
Voor de rest blijven de algemene corona regels van kracht, afstand houden ( ook al is het lang geleden dat we mekaar niet meer zagen, er wordt niet geknuffeld )
Met 2 op één fles, ster met X aantal duikers of andere oefeningen waarvoor het mondstuk gewisseld wordt gaan we ook weglaten uit onze trainingen.

We belangrijk: het cafetaria zal buiten geopend zijn, maar ook hier gaan we weer rekening moeten houden met onze bubbels.

Lijkt allemaal zwaar maar we gaan het toch terug gezellig maken.

Inschrijven kan vanaf nu.

Tot woensdag.

Het bestuur