Terug naar Nieuwsbrieven

opstart zwembad na corona

Beste leden,

Eindelijk nog wat goed nieuws i.v.m. onze duikclub, op woensdag 1 juli kunnen we onze trainingen hervatten.

Dat alles er heel anders aan toe zal gaan dan voor het corona-tijdperk zal iedereen wel begrijpen, er zijn dus heel wat regeltjes waar we ons aan moeten gaan houden.
Zo mogen we maar met een beperkt aantal duikers gebruik maken van het bad, in de praktijk gaan wij 3 groepen maken van steeds 5 duikers samen met een lesgever.
We gaan ook alleen leden kunnen toelaten die op voorhand zich hebben gemeld.

Op zaterdag zijn er in juli en augustus alvast geen trainingen, wel hebben we kunnen bekomen dat we 2 trainingsuren hebben op woensdag, van 20:00 tot 21:00 en van 21:00 tot 22:00.
De directie van het zwembad eist dan wel dat tijdens deze uren er voldoende leden van ons aanwezig zullen zijn.

Op dit ogenblik hebben we binnen het bestuur geen enkel idee hoeveel leden interesse hebben in deze woensdag trainingen ( minder mensen op verlof? Nog niet op zijn/haar gemak om in groep samen te komen?…….)

Daarom dat we jullie willen vragen om volgende doodle in te vullen, indien er te weinig mensen willen gebruik maken van het bad dan kunnen we dit tweede uur nog annuleren.

https://doodle.com/poll/zfbwznuh2uggiuci

Ik wil er wel op drukken dat het belangrijk is om deze doodle even in te vullen, het zou jammer zijn dat we een uur afzeggen wanneer er toch voldoende duikers zijn om het zwembad vol te krijgen.

Moest je nog met een vraag zitten dan kun je me bereiken op 0486 82 13 53 of via een mailtje: johanput@skynet.be.

Groetjes en tot heel binnenkort, oh ja: het cafetaria zal ook open zijn ( buiten ), denk ook wel dat de club eens gaat trakteren.