Terug naar Nieuwsbrieven

Vergunning put van Ekeren

Hallo,

Even een eerste mailtje bij het begin van onze exit uit de lockdown.

Volgens de laatste aanpassingen mogen we vanaf morgen, 4 mei terug met enkele mensen een duikje maken en we mogen ook de nodige verplaatsing ( beperkt ??? ) maken om deze activiteit uit te oefenen.

Een van de huidige opties is de put van Ekeren, eerst zou deze pas geopend worden vanaf 18 mei maar blijkbaar zou de parking vanaf morgen alweer vrijgemaakt worden.
Omdat deze plas voorlopig de enige optie is om ons hoofd eens onder water te steken is het misschien een goed idee om een vergunning aan te vragen om hier te duiken.
Ik vrees er wel een beetje voor dat duiken in het weekend voorlopig wat problematisch gaat zijn omdat het voorlopig de enige duikput is waar je terecht kan, maar mogelijk door de week of na enkele weken toch tijdens het weekend moet wel kunnen volgens mij.
We kunnen ook de volgende maanden regelmatig een duikje op de kalender zetten
Een vergunning voor 1 jaar kost € 10 en dient te worden aangevraagd door de club. We zouden deze vergunning graag zo snel mogelijk willen in orde brengen, daarom dat we als volgt te werk gaan.
Je stort € 10 op onze clubrekening: BE41 9730 6953 6910, maak hiervan een printscreen en stuur die naar : johanput@skynet.be en dit voor volgende woensdag 6 mei 19:00, dan stuurt Roberto de clubaanvraag door.
Moest er nog iets niet duidelijk zijn ( of niet kloppen ) kan je me steeds contacteren ( 0486 82 13 53 ).

Mvg,

Het bestuur