Terug naar Nieuwsbrieven

Zeelandweekend 2018

Beste leden,


Dit jaar gaan we het Zeelandweekend anders organiseren.
De reden hiervoor is dat er de laatste jaren minder mensen komen met tent of caravan en meer op zoek zijn naar een hotelletje, B&B of zelfs niet meer komen.
Ook Jeroen (uitbater Camping Orisant) heeft aangegeven dat we te weinig bezetting hebben op het huidige veldje en we een andere oplossing moeten zoeken.

We hebben een andere oplossing gezocht en gevonden:

Zeelandweekend 2018 gaat door het 1ste weekend van september bij camping Linda in Wemeldinge.
Waarom camping Linda: Zij hebben genoeg stacaravans en cottages te huur en er zijn veel duikplaatsen in de onmiddellijke omgeving.

Waarom 1ste weekend van September: vrijdag 31/08 tot en met zondag 02/09 valt nog net in de schoolvakantie en vanaf dan zijn de deze accommodaties per dag te huur en niet per week.

Praktisch:

Voor degenen die met tent of caravan komen hebben we een veldje afgehuurd alsook om onze clubtent te zetten. Inschrijven doe je via onze kalender (zeelandweekend) en betalen doe je aan de receptie ter plaatse.

Voor degenen die een stacaravan of cottage wensen:

Deze moeten ook tijdig gereserveerd worden, best voor 1 april 2018 om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn. Je kan dit zelf reserveren of met Balty (balty.josiane@hotmail.com) bespreken zodat dit eventueel in groep gebeurd.


Camping Linda
Oostelijke kanaalweg 4
4424NC Wemeldinge
Tel: 0031-113-621259
www.campinglinda.nl

Het bestuur